Nike Air Zoom Mercurial Superfly 9 Elite XXV FG 25th Anniversary

Dodaj na seznam želja
Nike Air Zoom Mercurial Superfly 9 Elite XXV FG 25th Anniversary
Na zalogi
SKU
MY23136
NikeMercurial
Estimated Delivery:
9 - 19 Dec, 2023
Free Shipping & Returns:
On all orders over €85

Garancija varna & varna blagajna

Najnovejše Nike Air Zoom Mercurial Superfly 9 Elite XXV FG 25th Anniversary praznujejo izjemnih 25 let Mercurialove hrabrosti. Z osupljivo kovinsko srebrno paleto ti nogometni čevlji Nike Air Zoom Mercurial povzemajo razvoj in inovativnost znamke. Učinek kroma na dizajnu strele vzbuja duh hitrosti in odličnosti. Enota Zoom Air v notranjosti povečuje odzivnost, medtem ko zgodovinski logotipi Mercurial prikimavajo njegovi znameniti dediščini. Vsak par je edinstveno oštevilčen, kar je dokaz njegove ekskluzivnosti. Izkoristite igro v tem zbirateljskem dragulju, ki združuje tradicijo in sodobnost. Zagotovite si vrhunsko izkušnjo z nogometnimi čevlji Nike Air Zoom Mercurial Superfly 9 Elite FG na nogometnicevlji.com in dvignite svojo igro s stilom in zgodovino.

Več informacij
Brand Product Nike
Sole Type Firm Ground
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nike Air Zoom Mercurial Superfly 9 Elite XXV FG 25th Anniversary
Vaša ocena

nogometnicevlji

Nakupujte najboljše nogometne copate na spletu in kupujte najboljše na nogometnicevlji.com Poiščite najširšo zbirko vrhunskih nogometnih copat Nike in Adidas po najboljših cenah. Če iščete napreden inženiring in inovativne dizajne v svojih nogometnih copatih, ste prišli na na pravem mestu, s super hitro dostavo.

Zgradili smo dober in zaupanja vreden odnos z vsako stranko, saj so stranke glavna prioriteta našega poslovanja. Zelo cenimo potrebe in predloge naših strank. Zagotavljamo samodejne številke za sledenje naročenih izdelkov po opravljeni storitvi, ker je služba našim strankam največja skrb našega poslovanja.

Vsi naši nogometni izdelki so visoke kakovosti in izdelani iz pristnih materialov, slike na naših straneh prikazujejo resnične fotografije vzorcev v naših skladiščih. Zaradi pogojev svetlobe in ozadij so lahko videti nekoliko drugače od tistega, kar lahko vidite. artikel je pregledan, preden uredimo pošiljko. Visoka kakovost in dobra storitev sta naša glavna prednostna naloga.

Verjamemo v odgovornost in svoje poslovanje vodimo na podlagi dobrega slovesa in vzajemnih koristi. Vsi izdelki na našem spletnem mestu so visokokakovostni. Našim strankam zagotavljamo zanesljive storitve, hitre dostave in stabilne zaloge. Nenehno si prizadevamo izboljšati naše nogometne izdelke, storitve in spletno mesto, da bo vaša nakupovalna izkušnja vedno boljša. Želimo vam prijetno nakupovanje!

Od kod pošiljate?
Naša naročila pošiljamo z Kitajska.

Carinska tarifa
Včasih bo zaračunal carinske davke, uvozne dajatve ali druge pristojbine, povezane s carino, stroške pa določi carinski urad vaše države dostave.


Za te dodatne stroške ste odgovorni sami, saj se carinska politika in uvozne dajatve razlikujejo od države do države.
 

Mednarodno pošiljanje:
Ponujamo storitve hitre dostave po vsem svetu, tako da lahko naročila prejmete zelo hitro in varno.

Za vaše naročilo vam bo poslana sledilna številka za spremljanje statusa vašega naročila.

Vaše naročilo je običajno odposlano v 48 urah po prejemu vašega plačila. Vašo pošiljko bomo uredili v 48 urah - hitra poštna storitev po vsem svetu (spletno sledenje).

Ko bo številka za sledenje dana, vam bomo poslali e-pošto. Številko za sledenje lahko uporabite za preverjanje statusa pošiljke na spletu; Čas dostave traja 7-15 delovnih dni do vrata!


Opomba: vašega naslova ne moremo poslati na P.O. Naslov predala, zato nam navedite točen ulični naslov. Za dostavo ne bo dodatnih dajatev/davkov.

  
Zamude pri dostavi
Včasih je to posledica odpovedi letov, zaprtja, karantene skupnosti na posameznih destinacijah/izhodih. prosim, bodite bolj potrpežljivi!

Po preteku 60 dni še vedno niste prejeli paketa, povrnili vam bomo celotno kupnino.

Nike Air Zoom Mercurial Superfly 9 Elite XXV FG 25th Anniversary

€99,99